Szerencse vagy balszerencse? Csak nézőpont kérdése!

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Bíborcsillag blog

Címkék: 

Az, aki mindig mindent kizárólag egy iránybó szemlél, az sosem fogja megérteni, hogy másvalaki képes az érme mindkét oldalát megnézni, kielemezni, és csak azután állaspontot foglalni.

Az, aki képes egynél több perspektívából is szemlélni egy-ugyanazon dolgot, az sosem fogja megérteni, mit nem fog fel a másik, miért nem képes megérteni, hogy az élet nem csupán fekete és fehér.

Ettől vagyunk különlegesek és egyedik. Utakat járunk végig, és igenis szerencsés az, aki eljut a komoly felismerésekig, és képes széles spektrumban szemlélődni, mások véleményét elfogadni. Fontos és ne feledd! Attól, hogy elfogadod mások véleményét, még nem kell azzal a véleménnyel egyetérteni. Ezt a mondatot tőlem rendszeresen hallják a gyerekeim, klienseim, barátaim. Sokan hálásak, hogy rendszeresen felemelegetem...

A képhez tartozó alt jellemző üres; butterfly-4061336_640.jpg a fájlnév

AZ ELFOGADÁS NEM AZONOS AZ EGYETÉRTÉSSEL.

Mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor felébredünk. Hallunk egy mondatot, megértünk egy gondolatot, felfogunk egy választ, iránymutatást merünk kérni. Ezek mind ébredések, de mi is valójában ez az ébredés dolog?


Itt olvashatod el a két gondolatot és a mesét! Kattints!


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház