Hős akarsz lenni vagy mártír?

Szerző: Femcafe
Forrás: Femcafe

Címkék: 

Szatmári Nóra igazi innovátor. Örökmozgó, aktív, szeret élni, létezni, felfedezni, – hiszi, adni és kapni egyaránt jó, mert a mérleg nyelvének ki kell egyensúlyozódnia.

Olyan dolgokat szeret létrehozni, amelyek formabontók, egyediek és újak. Meglepő szisztémákat ötvöz, mint például legújabb könyvében is, a Hold és a kristályok energetikájának együttműködését a gyógyászat terén. 1999 óta foglalkozik tanácsadással privát praxisban, céges rendezvényeken, különféle társadalmi eseményeken. Február 25-én egy nagyszabású rendezvény, a TUDATOS SORSTEREMTÉS 2017 Spirituális Szeminárium szakmai vezetője lesz, az esemény kapcsán találkoztunk vele.

Számodra mit jelent a tudatos sorsteremtés?

Nem hiszek az eleve elrendeltetésben. Annál inkább a szabad akaratban. Az egyén felelős a saját életéért, döntéseiért, cselekedeteiért. Épp ezért a tudatosság mindenkinek mást jelent, jelenthet. A tudatosság egy több pilléren álló ideológia, melynek egyik része az, hogy képes vagyok önmagamra, illetve egy adott helyzetre kívülről rátekinteni és el tudom fogadni, hogy “ez van”.

Megértem és elfogadom azt a helyzetet valamint végeredményt, ami a múltbéli gondolataimat, cselekedeteimet a jelenben eredménnyé formálja. Nevezhetjük sorsnak, csakhogy akkor ismét magunkon kívül helyezzük a velünk történő folyamatokat. Épp az a lényeg, hogy kezünkben tartsuk életünk irányítását és ne higgyük el, hogy velünk csak úgy megtörténnek a dolgok. Kiemelten fontosnak tartom, hogy az, ami velem történik, az ellen ne tiltakozzak, hanem megértsem, elfogadjam, belehelyezkedjek, - így pedig már formáljam is az adott szituációt.

A jelen pillanat “olyan, amilyen”, de a múltamból fakad. Épp olyan, amilyenné én formáltam. Egyedül vagy valakivel közösen. Lényeges, hogy ez a pozitív és negatív végeredményre egyaránt igaz. Persze vannak helyzetek, amiket elkerülhetetlenül a „sors játékának” fogunk nevezni, hiszen például egy nem általunk okozott baleset mindenki számára rajtunk kívül állónak fog tűnni, és könnyen lehet, hogy alaposan megnehezíti az életünket, mégis jobb, ha sürgősen elfogadjuk, az ellenkezés csak idő, energiapazarlás.

Az interjú további része itt olvasható!


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház