Kínai horoszkóp 2014

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Ezoterikus.hu

Címkék: 

Mikor születtél? Mit rejteget számodra a 2014-es esztendő? A Holdújév január 31-én köszönt ránk, a Ló jegyével. Szárnyalásra és nagy bukásra egyaránt esély van, azok tudnak nyereséget és örömöt bevonzani, akik lassan, de biztosan haladnak céljuk felé.

Kínai horoszkóp 2014. Ló éve – Bíborcsillag jóslatok állatjegyekkel ötvözve

Január 31-én beköszönt a kínai újév, mely előtt most úgy tisztelgek, hogy ötvözöm a hagyományos állatjegyek előrejelzéseit a kínai asztrológia Bíborcsillag (más néven: Lila csillag) ágával.
Milyen tendenciák jellemzik 2014-et? A javuló gazdasági és morális tendenciákat mutató Kígyó évét egy gondolkodásra és tettekre sarkalló időszak követ. 2014 első hónapjaiban rengeteg ötlet kerül elő, de a megvalósítás április-májusig várat magára. A tavasz beköszöntével extra lendület érkezik, viszont nem célszerű az energiákat feldarabolni, és több ügyre szánni. Okos gondolat, ha mindig csak egyet csinálunk, de azt teljes erőbedobással, a legjobb kivitelben készítjük el. Nagy álmok ideje az új kínai esztendő, s igazán hatásos gólokat tudunk a kapuba rúgni, - de az elhamarkodottság, a szeleburdiság most tiltott! Az egészség, a lelki kiegyensúlyozottság kerül fókuszba, senki nem teheti meg azt, hogy a legjelentősebbeket elhanyagolja. Ha nem hibátlan az egészség, akkor minden más életterület döcögni kezd, - ezt tartsd szem előtt! Az emberi kapcsolat terén ennek az évnek az energiái nem lesznek kíméletesek, az egyébként is instabil kötelékek biztosan és véglegesen megszakadnak. Ez jól jöhet azoknak, akik már régóta tervezik a leválást valakiről, de eddig nem merték ezt e lépést felvállalni. 2014 augusztusát követően minden induló párkapcsolat többszörös lehetőséget kap a tartósságra, és a gyors elmélyülésre. Vállalkozások indításához a tavasz és az ősz kedvez, olyanok is belevághatnak, akik mindig alkalmazottként boldogultak.  A pozitív változások ismét adottak, te vajon mersz velük élni?

Mi az állatjegyed? Érdekel az általános, szerelmi, karrier, egészség, anyagiak horoszkópelőrejelzés 2014-re? Megtalálod az EZOTERIKUS KALENDÁRIUM 2014-ben!Kövesd nyomon percrõl-percre a Hold járását

Ezoterikus naptárunk segítségével!


Ha tulajdonosa leszel a naptárnak, akkor még többet megtudhatsz 2014-ben
errõl a témáról a www.ezonaptar.hu oldalon!


Mi van még Ezoterikus határidõnaplónkban?

A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy

–    angyalüzenetek minden nap (új tartalom!)
melyik napot mely bolygó uralja – így használhatjuk ki még inkább a titkos energiákat
Holdnaptár: percre pontos jegyváltásokkal, milyen tevékenységeket javasol, illetve nem tanácsol
–    az egyes napok numerológiai jelentéstartalmát – így javaslatot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk el
–    melyik nap mely kristállyal tehetõ harmonikusabbá
–    különleges kristályharmonizálás 2014-re!
-    különleges és egyedi, máshol nem olvasható éves kínai asztrológiai elõrejelzés a Bíborcsillag rendszer segítségével
–    milyen erõs napi szerelmi potenciálunk – ami tükrözi a szerelemre vonatkozó energetikai állapotot.
–  Havi összefoglalásban olvasható az aktuális asztrológiai elõrejelzés, globálisan és csillagjegyenként, babonák, hagyományok, idõjóslás és különleges Tarot bölcsességek.
-    különleges Holdanyó tanácsok havi bontásban
– a 2011-es, 2012-es, 2013-as, rengeteg, sehol máshol nem olvasható, csodálatos bûbáj mellett újabb 2 különleges varázslat, mely garantáltan megváltoztatja az életedet! Olyan varázslatokat adunk át, mely a mi életünket már jelentõsen megváltoztatta!

Mindezek figyelembe vételével boldogabbá, sikeresebbé kiegyensúlyozottabbá tehetjük napjainkat. Belepillanthatunk jövõnk lehetséges ösvényeibe, amelyeket a kalendárium tartalmának segítségével magunk alakíthatunk.

Az információk jelentõs része nem avul el, és kiegészítve személyes feljegyzéseinkkel olyan egyedi könyvet alkothatunk, melynek végeredménye múltunk és jövõnk spirituális világa.

vagy vedd meg irodánkban hétköznap, munkaidõben:

1085 Budapest, József krt. 60.; tel: 06 1 269 21 41

Továbbra is mûködik és bõvül honlapunk: www.ezonaptar.hu csak kalendárium tulajdonosoknak!

A kalendárium tartalma:
Hasznos telefonszámok, honlapok
Személyes telefonszámok
Összesített naptár 2014-re és 2015-re
Ciklusnaptár
Kínai fogantatási naptár
Használati útmutató oldalak
(Ikontáblázat, Szerelmi potenciál, Uralkodó bolygók, Bûbájok, A nap száma, Kristályok 2014-re hangolva)
Havi asztrológiai elõrejelzés
Holdanyó titkos üzenetei
Elõrejelzés jegyenként
A nap száma - minden napi segítség
Havi Tarot bölcsességek Bella tollából
Napi bontású határidõnapló oldalak   
...s még néhány meglepetés!
...és amit már fentebb olvashattál!Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház