Hogy működik a Holddiéta? Mennyit lehet vele fogyni?

Szerző:
Forrás: Holddiéta.hu

Címkék: 

Egészséges táplálkozás összhangban a természettel? Igen, létezik! A Holdfázisokhoz és a mindenkori holdálláshoz igazodó napi táplálkozási útmutató nagy segítséget nyújt abban, hogy miként éljük meg a természet változásait, s hogyan igazodjunk étrendünkkel a Hold eltérő fázisaihoz.

FOGYJ A HOLDDAL

HOLDDIÉTA – SZATMÁRI NÓRA LEGÚJABB KÖNYVE!


Egészséges táplálkozás összhangban a természettel?

Igen, létezik! A Holdfázisokhoz és a mindenkori holdálláshoz igazodó napi táplálkozási útmutató nagy segítséget nyújt abban, hogy miként éljük meg a természet változásait, s hogyan igazodjunk étrendünkkel a Hold eltérő fázisaihoz.

Szeretnél néhány felesleges kilótól megszabadulni, netán erőteljesen túlsúlyos vagy, s egy hatékony módszert keresel? Nos, akkor ezen könyv oldalain meg fogod találni a célodhoz vezető, könnyen követhető technikát. A Holdban ideális partnerre találsz, úgy segíti utad, hogy az ne legyen túlzottan megerőltető, mégis garantált a siker!

Mit jelent a Holddiéta?

Reggelente inkább valami gyümölcsösre, vagy esetleg éppen egy nagyon tápláló teljes kiőrlésű szendvicsre vágyunk? Délben inkább egy könnyű saláta, vagy valami szaftos sült jár az eszünkben? És este?

Válasz: Mindegy! Ugyanis bárki, aki táplálkozás során a Hold hatásait is figyelembe veszi, sosem kell megbánnia azt, hogy mit vett magához.

Nem az a cél, hogy vadonatúj módszerekkel, varázslatos ötletekkel hirtelen fogyást idézzünk elő. A célunk sokkalta inkább az, hogy felhívjuk a figyelmet néhány természetes összefüggésre, s ennek segítségével a tudatosabb táplálkozás alkalmazásával javítsuk testünk egészségi állapotát, és így kerüljük el a nem kívánt túlsúlyt.

A Holddiéta mindenki számára egyedileg személyre szabott, hiszen nem csak a Hold fázisaihoz igazodik, hanem Te magad állítod össze az étrendet, igazodva a Hold járásához, a fogyasztható ételekhez!

PRÓBÁLD KI NÓRA KÖNYVÉT MOST EGY KÜLÖNLEGES

ELŐRENDELÉSI AKCIÓ KERETÉBEN!

Rendeld meg még megjelenés előtt október 10. és november 6. között a Holddiéta könyvet

30 % kedvezménnyel, 3290 Ft helyett 2300 Ft-ért!

November 7-én, 12 órakor pedig a megrendelők között kisorsoljuk az alábbi értékes nyereményeket:

2012 évi összesített naptárat a Holdfázisok és az állatövi jegyek megjelölésével!

Megjelenés után, november 7-én, 12 órakor pedig a megrendelők között kisorsoljuk az alábbi értékes nyereményeket:

5 db 3450 Ft értékű kiadványt, Szoó Judit Kilófaló házicsodák című fogyókúrás könyvét, mely remekül kiegészíti receptjeivel a Holddiéta könyvet!


Kattints és rendeld meg már most!

EXTRA AJÁNDÉKKAL!

Minden idén könyvet vásárló számára egy 2012-es és 2013-as Holdnaptár segédletet adunk ajándékba, mellyel könnyedén követhető a pillanatnyi Holdjárás. Tartalmazza napra bontva az aktuális fázisokat, mely nap mely jegyben jár a Hold, s mikor vált jegyet a Hold. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a Hold NEM éjfélkor vált jegyet, így a Holddiétát komolyan alkalmazni kívánók nélkülözhetetlen társa lesz ez a segédlet!


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház